TIPS VOOR HET RENNEN VAN EEN RESTAURANT

Je moet een duidelijke visie hebben. Toen u uw restaurant opende, had u een droom en passie. Je ging naar buiten en voerde het uit. En hier ben je! Maar je zou niet in de restaurantbranche zitten als je niet af en toe de idioten bij je liet komen. De idioten zijn slechte klanten of schilferige werknemers of hebzuchtige voedseldistributeurs. Maar ze maken deel uit van het bedrijf en je kunt ze tolereren als je je visie hebt en je passie kunt vinden. Waar heb je altijd van gedroomd?

Je moet je team leiden. Het is jouw taak om je team op de markt te brengen, te budgetteren en te coachen naar succes. Het is niet jouw taak als restauranteigenaar om hamburgers om te draaien en de expopositie te runnen. Het is jouw taak om AAN het bedrijf te werken, niet ERIN. Laat uw medewerkers u niet vertellen hoe het zal gaan. Leid hen! Hier is wat informatie over de bedrijfscultuur om te helpen.

Je moet systemen gebruiken. Hiermee kunt u uw wil opleggen zonder erbij te zijn. U kunt niet degene zijn die alles doet, of u bent een gevangene van uw bedrijf. Systemen voor contant geldcontrole, inventaris, arbeid, enz. – alles – stellen u in staat om uw visie te leiden en te volgen.

Restaurant 1714-schiedam.nl